A Közlekedési Kultúra Napja az MVK Zrt.-nél

Május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján, amely egyben Miskolc város napja is, az MVK Zrt. a nosztalgia autóbuszok és villamosok közlekedtetésével ünnepel.

Egy nagyváros életében az egyik legfontosabb cél, hogy az év minden napja a biztonságos, környezettudatos közlekedési formák, illetve az egymásra való odafigyelés napja legyen. Ehhez viszont szemléletformálásra, a szabályok betartatására, valamint az utak és a járművek biztonságosabbá tételére, egymás kölcsönös segítésére van szükség függetlenül attól, hogy éppen milyen közlekedési módot használunk. A Közlekedési Kultúra Napján ennek fontosságára hívja fel a figyelmet az MVK.

Kigördülnek a remízből a Bengáli villamosok, a bécsi piros SGP és egy Tátra szerelvény, valamint közlekedni fognak az Ikarus 31-es és 620-as autóbuszok. A nosztalgiajáratokat érvényes utazási okmánnyal lehet igénybe venni május 11-én.
Az MVK egész nap a buszokon és a villamosokon hangos utastájékoztatás keretében is felhívja az utasok figyelmét a kulturált közlekedés fontosságára.

A részletekkel hamarosan jelentkezünk, figyeljétek az MVK honlapját (https://www.mvkzrt.hu/) és facebook oldalát!